Stylový černý porcelánový hrnek s písmenem T od Design Letters, 250 ml


Elegantní a minimalistický šálek

Vnese do vaší domácnosti nádech moderního skandinávského stylu. Jeho hladký černý povrch zdobí výrazné kontrastní písmeno, díky kterému si může každý vybrat svůj osobní kus. Pokud hledáte elegantní a stylový hrnek, tento zaručeně nesmí chybět ve vaší sbírce.

Výrazné kontrasty

Černá barva hrnku vytváří kontrast s bílým písmenem na něm umístěným. Můžete si vybrat ze všech písmen abecedy, takže můžete mít svou vlastní kombinaci písmen nebo poskládat své jméno a vytvořit tak originální řetězec.

Kostní porcelán

Produkt je vyrobený z kostního porcelánu, který je již po staletí populární díky své vysoké kvalitě, pevnosti a lehkosti. Kvalitní materiály zaručují, že hrnek vydrží dlouho a bude vypadat jako nový i po mnoha použitích.

Objem 250 ml

Hrnky mají objem 250 ml, tedy dostatečně velký pro ranní kávu nebo odpolední čaj. Protože jsou vyrobené z kostního porcelánu, nejsou příliš těžké a pohodlně se drží v ruce. Ideální pro domácí použití, ale také na dovolené nebo v práci.

Skladování a údržba

Hrnky lze snadno skladovat a údržbu mají velmi jednoduchou. Můžete je mýt v myčce nádobí nebo je vyčistit ručně vodou a mýdlem. Doporučujeme však používat jemné čisticí prostředky, aby se vyhnuli poškrábání.

Závěr

je skvělým doplňkem do vaší domácnosti. Elegantní a minimalistický design vyjadřuje kvalitu a estetiku, kterou značka Design Letters reprezentuje. Každý si může vybrat své vlastní písmeno, aby tímto hrnkem vyjádřil svou originalitu.

Pokud vás tento hrnek zaujal, můžete si jej objednat na stránkách maliboo.cz, kde najdete širokou nabídku produktů této značky.

Stylový černý porcelánový hrnek


Odkaz na maliboo.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Lucie a jeho autorem je Lucie. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.