Novinka: Kovový věšák MALONE černý od ROWICO (119961)


O PRODUKTU

Designový věšák MALONE od švédského výrobce kvalitního dřevěného nábytku ROWICO. Krásný a moderní věšák je vyroben z velmi kvalitní práškované oceli v černé barvě. Má 1 praktickou polici, které nabízí dostatek místa pro vaše čepice a pod ní se nachází 5 moderních pozlacených háčků pro vaše bundy a kabáty. Pro polici je charakteristický děrovaný povrch. Maximální nosnost police je 5 kilogramů. Konstrukce – hranaté „trubky“ – mají rozměry 15×15 milimetrů. Tloušťka kovového policového plátu je 1 milimetr. Elegantní police skvěle zapadne do každého moderního interiéru.

Kovový věšák MALONE černý od ROWICO (119961)

S ČÍM SLADIT

Moderní věšák MALONE udělá radost nejen milovníkům moderního nábytku. Věšák se dá krásně sladit s dalšími výrobky ze série MALONE. Svou barvou ideálně zapadne do světle laděné místnosti. Dokonalou dvojici získáte spojením s botníkem stejné barvy ze stejné série. Skvěle se bude hodit do vaší předsíně či chodby.

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

  • Materiál věšáku: kov
  • Barva věšáku: černá
  • Rozměr vxšxh: 17x80x32 cm
  • Povrchová úprava: lak
  • Nosnost police: 5 kg

MONTÁŽ A PÉČE

Montáž: je částečně sestavený, na vás bude připevnit 5 háčků a přidělat věšák ke zdi

Péče: můžete utírat nečistoty vlhkým hadříkem.

Pokud hledáte moderní doplněk pro svou předsíň, kde nebudete muset složit kabát přes židli, kovový věšák MALONE je tou správnou volbou. Za přijatelnou cenu získáte kvalitní výrobek od švédského výrobce, který skvěle zapadne do každého moderního interiéru. Pokud hledáte stejného výrobce, můžete se podívat na další produkty z řady MALONE, nebo zkombinovat věšák s kovovým botníkem stejné barvy. Pokud byste si chtěli zakoupit kovový věšák MALONE, můžete si ho objednat na srovnavacnabytku.cz.

Příspěvek byl publikován v rubrice Lucie a jeho autorem je Lucie. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.